Werken bij één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland?

Steenwijk Schoenmode is niet voor niets uitgeroepen tot deze top 50. De familie en een enthousiast professioneel team verkoopmedewerkers zetten zich tot het uiterste in voor een prachtig mooie winkel en een prima sfeer. Ons motto: verras de klant! Zowel dames, heren als kinderen kunnen hun hart ophalen aan een zeer brede en veelzijdige collectie schoenen, tassen en accessoires.

Heb je passie voor verkopen en schoenen, ben je een harde werker, ben je voor 24-32 uur per week flexibel inzetbaar en wil je onderdeel uitmaken van ons gezellige team? En voldoe je aan het hierna gevraagde profiel? Stuur dan vrijblijvend je open sollicitatie en wij informeren je of en wanneer wij een vacature hebben. Mail je motivatiebrief met CV én recente foto naar: info@steenwijk-schoenmode.nl.

Ben jij:

– commercieel, klantgericht en een echte teamplayer?

– een gedreven persoonlijkheid met verkooptalent?

– vrolijk en positief ingesteld?

– klantvriendelijk en servicegericht?

– een stijlvolle, modebewuste verkoopmedewerker?

– communicatief, sociaal en organisatorisch sterk?

Vind je het geen probleem om op koopavonden en op zaterdag te werken? En ben je flexibel in werkdagen en -uren inzetbaar, voor 24 – 32 uur per week? Zie jij het als een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van onze schoenenzaak? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen:

– je bent samen met het verkoopteam verantwoordelijk voor de winkelbeleving.

– je adviseert onze klanten en verleent uitstekende service.

– je presenteert de collecties en zorgt dat de nieuwe collectie zo snel mogelijk in de winkel staat.